Gilla oss på FaceBook!    Klicka här!

 

Bildtolkningscentret Kristina Wennergren lyder numera under aktiebolaget Tariso AB, men du kan även i fortsättningen finna all information om Kristina Wennergren, hennes samlade produkter och även Bildtolkningsutbildningen under samma website som förut; www.bildtolkning.com Du kan också meddela dig till samma mailadress som förut; info@bildtolkning.com

Kristina Wennergren är den svenska författare som skrivit mest om den nya tidens tankeströmningar, livsfilosofiska böcker om den nya tidens sätt att tänka. Hon har arbetat med att utbilda bildtolkare och är grundare till Sveriges enda bildtolkningsskola, Bildtolkningscentret.

Bildtolkningscentret startade 1996 och har idag ca. 100 diplomerade bildtolkare. Detta är den enda skolan av sitt slag i Sverige, förmodligen i hela världen. Sedan 2012 har verksamheten övertagits av Diplomerad Bildtolkare Irene Ståhl  www.bildtolkningscentret.se

Bildtolkningsmetoden så som den lärs ut av Bildtolkningscentret Irene Ståhl AB är utvecklad av Kristina Wennergren genom studier i USA under åren 1981 - 1995 samt genom fortsatta egna studier i såväl grupper som hos individuella hjälpsökande människor i över 30 år.

Hela utbildningen är uppbyggd på egenterapier för att frigöra egna begränsningar - för att som bildtolkare kunna hjälpa andra att öppna dörrar till inre outforskade dimensioner.


Kristina Wennergren

» Information

Klicka här för mer info